Summer Vibes

Overzicht van webinars

Bij Eddon helpen we u graag de zomer in te luiden met de Summer Vibes webinars. Om de week geven wij een webinar over één van onze procesoplossingen. Tijdens dit webinar vertellen we u meer over de mogelijkheden ervan, hoe het uw eindklant ontzorgd en hoe u het aan de man brengt.

Hieronder vindt u een overzicht van de webinars die wij zullen geven gedurende de zomer. U kunt zich gemakkelijk inschrijven door op de button te klikken, waarna u naar het inschrijfformulier van GoToWebinar wordt geleid.

ITSM webinar

Datum: 06 juni 2019
Tijdstip: 10:00 uur

ITSM is dé oplossing voor uw IT klanten. Met deze tool heeft u zicht op alle contractafspraken en beheert de klantrelatie vanuit één integraal klantbeeld, waarin voor iedereen duidelijk is wat er geleverd moet worden.

Tijdens dit webinar vertellen we u graag meer over de mogelijkheden van ITSM.

DebWatch webinar

DebWatch webinar

Datum: 20 juni 2019
Tijdstip: 10:00 uur

Met DebWatch heeft u alles in handen om zicht en controle te houden op openstaande betalingen zonder veel tijd kwijt te zijn met uitzoekwerk. Dat zorgt ervoor dat u in de lead bent om openstaande posten snel betaald te krijgen en op tijd actie te ondernemen als betaling uitblijft.

Tijdens dit webinar vertellen we u graag meer over de mogelijkheden van DebWatch.

Procure 2 Pay webinar

Procure 2 Pay webinar

Datum: 4 juli 2019
Tijdstip: 10:00 uur

Met Procure 2 Pay heeft u volledige supervisie over het gehele traject van inkoop tot en met betaling. U kunt uw inkoopverplichtingen vastleggen om vervolgens controle te houden over budgetten. U kunt verifiëren of afspraken en werkelijke facturen overeenkomen en u kunt autorisatie van budgethouders vragen voor betaling.

Wilt u meer weten over de toegevoegde waarde van Procure 2 Pay voor uw eindklant? Schrijf u dan snel in voor het webinar!

Quote 2 Cash webinar

Quote 2 Cash webinar

Datum: 18 juli 2019
Tijdstip: 10:00 uur

Het gehele proces van het uitbrengen van de offerte tot en met het versturen van de facturen en eventueel plaatsen van inkooporders is geregeld met Quote 2 Cash. Voeg in een handomdraai de perfecte offerte samen in Word. Daarna gaat het hele proces van goedkeuring van klant, inkoop, betaling en het leveren van de juiste producten en diensten gestroomlijnder dan ooit.

Interesse om meer te leren over Quote 2 Cash? Aarzel dan niet en schrijf u in voor het webinar!