Solution Builder Lines release 1.2

Vanaf 6 november 2018 is Solution Builder Lines versie 1.2 (build 1.2.0.2987) commercieel beschikbaar voor Exact Synergy Enterprise. Deze release is een volledige setup en vervangt de huidige commerciële versie. Ook de Installation & Configuration Guide is aangepast op de nieuwste wijzigingen. Onderaan dit bericht treft u de wijzigingen die in deze release beschikbaar zijn. De belangrijkste aanpassing in deze versie is het kunnen werken met inkoopcontracten en het kunnen heropenen en verzamelen van bestellingen in Purchase 2 Pay. U kunt de set downloaden via het downloadoverzicht op de pagina Downloads.

AANVRAGEN KUNNEN VIA DE ‘I NEED APP’ WORDEN AANGEMAAKT, AANGEPAST EN WORDEN INGEDIEND

Vanaf deze release kunnen uw gebruikers via een app een aanvraag indienen. Het wordt hierdoor nog eenvoudiger onderweg, of waar dan ook ter wereld een aanvraag in te dienen. Daarnaast kunt u ook in één aanvraag zowel bloemen als een laptop aanvragen. Met andere woorden, uw gebruikers hoeven niet meer na te denken bij welke leverancier het ingekocht gaat worden.

BESTELLINGEN VERZAMELEN

Het is nu mogelijk om meerdere bestellingen in één bestelling te verzamelen. Hierdoor verlaagt u de handelingskosten.

BESTELLINGEN HEROPENEN

Het kan voorkomen dat de prijs om wat voor reden dan ook in de bestelling wordt verhoogd. Vanaf deze release kunt u er dan voor zorgen dat de gekoppelde aanvraag wordt heropenend en dat er opnieuw gefiatteerd moet worden. Op deze wijze voorkomt u dat er alsnog tegen een te hoge prijs wordt ingekocht.

WERKEN MET INKOOPCONTRACTEN

Vanaf deze release is het ook mogelijk om inkoopstaffels te registreren per leverancier. U kunt staffels inrichten op basis van de keuze staffels per artikel OF staffels per artikelgroep. U kunt zoveel staffels aanleggen als u wilt (dus meer dan 10, zoals u gewend bent in Globe). Deze inkoopcontracten zorgen ervoor dat uw aanvragers niet meer hoeven na te denken bij welke leverancier de spullen worden ingekocht. Op het contract geeft u aan welke hoofdleverancier u gebruikt. Bij de aanvraag wordt dan automatisch de juiste leverancier gekozen. Ook worden uiteraard de juiste prijzen gebruikt, op basis van het ingegeven aantal op de aanvraag(regel).

XTENDED P2P OPLOSSING

Al deze functionaliteiten komen beschikbaar in de volgende versie van de Axians Xtended P2P oplossing. Deze zal begin 2019 beschikbaar komen.

Let op: Solution Builder versie 9.4.0.2982 is vereist bij het gebruik van Solution Builder Lines 1.2.0.2987.