Verhuizing en nieuw telefoonnummer

Eddon zit niet langer in het Brabantse ‘s-Hertogenbosch. Vanaf 3 februari zitten wij gevestigd op Hogeweg 41, 5301 LJ Zaltbommel! Hier zitten we samen met andere Axians units om onze kennis meer te kunnen delen. Je bent altijd welkom om een kijkje te komen nemen op ons nieuwe kantoor.

Wijziging telefoonnummer

Sinds de verhuizing is er m.b.t. onze telefoonnummers ook het een en ander gewijzigd. De automatische doorverbinding van ons oude nummer is niet helemaal goed gegaan. Dank aan Ed van Paassen van ComputerPlan voor het melden hiervan!

Wij willen alle partners verzoeken om met vragen te bellen naar 088 235 66 15 . Dit is het nummer van onze expert services afdeling, specifiek voor Eddon doeleinden. Zij kunnen je helpen met het beantwoorden van functionele vragen en zullen je vanaf heden ook doorverbinden met de juiste persoon in het geval van zakelijke vraagstukken. Ondertussen zullen wij werken aan het doorverbinden van het oude nummer naar het nieuwe.

Onze partner manager Nanda is tijdelijk niet bereikbaar. Mocht je direct contact zoeken voor een zakelijke vraag, kun je vragen naar Richard Jungbeker door te bellen naar eerder genoemde nummer of direct contact met hem opnemen via richard.jungbeker@axians.com.

Partner kickoff uitgesteld

In onze nieuwsbrief hebben wij jullie gevraagd om 5 maart vrij te houden in verband met onze jaarlijkse partner kickoff. We hebben besloten deze te verplaatsen naar een andere dag. De nieuwe datum volgt snel!