Terugblik Eddon Kick-off Eddon 2019

Vrijdag 1 maart, brachten we met Eddon verschillende partners samen op ons kick-off evenement. Onder het genot van een heerlijk ontbijt op een prachtige locatie in het midden van het land, vertelden we onze partners wat er voor 2019 op de planning stond. Wij vertellen je in dit blogartikel graag in het kort wat er allemaal besproken is.

Om half 10 begon de sessie met een presentatie van Erik de Meijer. Het ontbijt stond reeds op tafel bestaande uit diverse broodjes, quiche, verse sapjes en echte Italiaanse koffie. Erik presenteerde de 10 voordelen van Solution Builder 10. Solution Builder 10 is de nieuwste versie van onze bouwsteen waarmee je jouw Synergy omgeving nog flexibeler in kunt richten. Solution Builder 10 wordt verwacht in Q2. Ook kwamen enkele aanpassingen in ITSM aan bod, waarbij gebruik is gemaakt van input vanuit een gebruikersgroep bestaande uit onze partners. Een uitstekend voorbeeld van hoe we onze oplossingen samen nóg beter kunnen maken. De informatie die gedeeld is tijdens deze sessie zal de komende maanden ook gedeeld worden in de nieuwsbrief en op de website.

Na Erik werd het stokje overgedragen aan Michel van Nistelrooij, software developer en de persoon bij wie je aan moet kloppen voor business apps. Hij nam onze partners mee in het concept ‘Seeing is believing’, waarbij in 5 dagen een mock-up gemaakt wordt van een applicatie gericht op het vraagstuk van de eindgebruiker. Zo krijg je van tevoren een beeld van de UX en het gebruik van de applicatie, waardoor je direct meer grip hebt de toegevoegde waarde van een dergelijke applicatie. Met deze apps worden alle relevante processen overzichtelijk en mobiel gemaakt, met data die direct vanuit Synergy komt. Dankzij de korte doorlooptijd kunnen we de ontwikkeling van een app snel verwezenlijken. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Nanda Koenders via info-eddon.bs-denbosch@axians.com.

Samenwerken voor een nog beter resultaat

Tot slot nam Nanda, Partner Manager van Eddon, het woord. Zij sprak over de samenwerking met onze partners en hoe we dit gaan bevorderen in 2019 en de verdere toekomst. Samen dingen oppakken is waar we naar streven, zodat we er allemaal van kunnen profiteren. Rond 12 uur werd de sessie onder het genot van een kop koffie afgerond.

Wij willen graag alle partners die de sessie hebben bijgewoond bedanken voor hun enthousiasme!. Wil jij er de volgende keer ook bij zijn en niets missen met betrekking tot Eddon? Mail dan naar info-eddon.bs-denbosch@axians.com en dan voegen wij je toe aan onze mailinglijst.