Over ons

Eddon Software

Eddon Software is het Partnerkanaal van Axians Business Solutions. Eddon Software is gericht op het ontwikkelen en distribueren van software add-ons op de standaard software van Exact. De oplossingen komen voort uit een team van Exact specialisten met tientallen jaren kennis en ervaring.

Onze specialisten zijn, samen met haar partners en eindgebruikers, continu bezig om organisaties te helpen en te ondersteunen bij het optimaliseren van het gebruik van Exact oplossingen. Eddon Software is geen Exact reseller, maar werkt rechtstreeks samen met Exact partners. Alle oplossingen zijn door Exact gecertificeerd, waardoor u verzekerd bent van een hoogwaardige toepassing, die 100% integreert met uw Exact omgeving.

Procesoplossingen

Met de procesoplossingen van Eddon zijn organisaties in staat om productiever en effectiever te werken.

De procesoplossingen van Eddon helpen bedrijven toekomstbestendig te zijn. Dit doen we door bedrijfsprocessen te optimaliseren met slimme software.

In het verleden ging u met uw klant al snel een traject in van 20 dagen of meer, om bijvoorbeeld het Quote 2 Cash proces in te richten. Met inzet van de procesoplossingen van Eddon is het mogelijk om een dergelijk traject terug te brengen naar slechts vijf dagen; een enorme besparing voor u en uw klant! Hierdoor houdt uw klant meer tijd over voor een intensieve klantrelatie die voldoet aan deze tijd.

Bouwstenen

Maak effectiever gebruik van uw bestaande Exact software met de standaard bouwstenen.

De standaard software van Exact voldoet behoorlijk aan de klantwensen en eisen, maar soms heeft men behoefte aan meer. Het schrijven van een complexe maatwerkoplossing is vaak tijdsintensief en dus kostbaar. Om op een eenvoudige manier meer toegevoegde waarde te bieden aan de Exact omgeving van uw klant, heeft Eddon bouwstenen ontwikkeld: pasklare oplossingen, volledig geïntegreerd en bovendien snel te implementeren.

Innovatie partner

Daag ons uit! Wij denken graag met u mee en laten u innoveren met standaard software.

Wel de ideeën maar niet de middelen of technische know how? Daag ons uit met uw wensen en eisen en wij vertalen deze voor u in standaard software. Met inzet van de flexibele oplossingen van Eddon is bijna alles mogelijk!

Eddon is ook uw partner voor het ontwikkelen van (mobiele) apps bovenop Exact Synergy en desgewenst gekoppeld met andere systemen. De apps van Eddon werken naadloos samen met onze procesoplossingen en bouwstenen. Onze ervaren ontwikkelaars adviseren u graag over uw app.

In welke branche men ook werkzaam is, onze slimme software is voor iedereen toepasbaar.