Nieuwe versie Maatwerkmenu Add-on 6.4.0.5952

Nieuwe versie Maatwerkmenu Add-on

Op 11 augustus is er een nieuwe versie beschikbaar voor het Maatwerkmenu. Het betreft een volledige setup en vervangt de huidige commerciële versie.

Deze versie bevat een verbeterde functionaliteit.

 

Maatwerkmenu 6.4.0.5952

Opgelost in deze versie:

 

  • PS 17011: de controle op dubbele e-mailadressen is uitgebreid (n.a.v. BR 29.082.239 en BR 29.078.878).

In de voorgaande versie van het Maatwerkmenu v6.3.1.x werd een foutmelding “Geen bestaand of actief mailadres in mailbox…..” getoond bij het uitvoeren van een TVM taak met e-mail stap, indien het standaard mailadres in de mailbox configuratie ook is ingevuld onder sectie ‘E-mailadressen’.Nu wordt er een melding “Bestaat reeds: e-mailadres” getoond, indien u het standaard e-mailadres ook onder sectie ‘E-mailadressen’ wilt invoeren. Deze melding is een bestaande melding die nu ook al getoond wordt, indien een dubbel e-mailadres wordt ingevuld onder sectie E-mailadressen.Raadpleeg de bijborende installatie handleiding voor een voorbeeld van een werkende mailbox configuratie met meerdere e-mailadressen.

  • BR 29.087.033: alle aangemaakte e-mailadressen worden nu op 1 pagina getoond; voorheen werd er maximaal 15 e-mailadressen getoond.

 

LET OP: er vindt geen controle cq conversie plaats van eventueel bestaande dubbele e-mailadressen bij het installeren van deze set.

 

Installatieset:

U kunt de set downloaden via downloadoverzicht op de pagina Downloads.