Nieuwe versie Advanced Invoicing

Nieuwe versie Advanced Invoicing  3.1.0.5474

Op 8 maart  is Advanced Invoicing 3.1 beschikbaar gekomen voor Exact Synergy Enterprise. Deze nieuwe versie met build 3.1.0.5474 is een volledige setup en vervangt de huidige commerciële versie.

In deze versie zijn de volgende punten meegenomen:

  • Diverse fouten zijn opgelost.
  • De volgende productsuggestie is toegevoegd: het achtergrondproces mag niet meerdere keren worden opgestart. Indien dit gebeurt wordt er nu een melding getoond: “Het facturatie achtergrond proces is bezig, probeer het later nog eens.”
  • Verbeteringen op het ‘Te factureren’ scherm zijn doorgevoerd:

– de paginering: voorheen was het zo dat ongeacht de ingestelde paginagrootte, steeds dezelfde factuurverzoekregels van de eerste pagina getoond wordt bij het doorbladeren; nu worden de juiste (opvolgende) factuurverzoekregels op de volgende pagina’s getoond bij het doorbladeren

– de sortering: bij gebruik selectie criterium ‘Sorteren op: Naam debiteur’ werkte de kolomsorteringen niet optimaal; dit is nu verbeterd.

– Maximaal aantal records te selecteren: om het factureren zo efficient mogelijk te laten verlopen, kunt u nu maximaal 500 factuurverzoekregels per keer selecteren en verwerken.

 

U kunt de set downloaden via downloadoverzicht op de pagina Downloads