International Business Check versie 3.0.0.3934 beschikbaar

Vanaf 10 november 2019 is International Business Check versie 3 commercieel beschikbaar voor Exact Synergy Enterprise.
Deze nieuwe versie met build 3.0.0.3934 is een volledige setup en vervangt de huidige commerciële versie.

Nieuw in versie 3.0:

  • BR 28.743883: Geschikt gemaakt voor batch 263 van Synergy.Voor het gebruiken van deze Add-on is het weer verplicht om een licentie te hebben.
  • Er zijn wat repository veranderingen doorgevoerd voor een wat universelere werking.
  • Tevens is het vanaf nu ook nodig om onze bouwsteen Add-on Maatwerkmenu v6.1.8.3804 te installeren.

Wijziging IBC

U maakt op dit moment gebruik van de bouwsteen “International Business Check” (voorheen Adres Assistent) van Axians.

Hierbij willen wij u op de hoogte brengen dat de samenwerking tussen Axians en Company.info per 1 september 2019 een andere vorm gaat krijgen. De bouwsteen IBC is altijd een bouwsteen van Axians (voorheen Pink Elephant) geweest maar de verspreiding van de software heeft de afgelopen jaren via Company.info plaatsgevonden. Vanaf heden zal de verspreiding en het onderhoud van de IBC weer via Axians gaan lopen. Wij zullen de bouwsteen onderhouden en indien nodig voorzien van nieuwe functionaliteiten.

Wat betekent dit voor u?

  • Voor ondersteuning van de bouwsteen IBC kunt u contact opnemen met de Axians service desk: bs-denbosch@axians.com
  • Voor het gebruik van de bouwsteen zal een jaarlijkse onderhoudsbedrag in rekening worden gebracht van € 500,-. Het onderhoud gaat in vanaf 1 januari 2020 onderhoud. Daarvoor dient er een onderhoudscontract getekend te worden. Bijgaand treft u het onderhoudscontract voor ondertekening aan. Na ondertekening van het contract wordt u een nieuwe versie van IBC beschikbaar gesteld (zie update).
  • Naast de bouwsteen IBC heeft u nog steeds een abonnement van Company.info nodig ter verificatie van de data. Voor het afsluiten van het abonnement kunt u contact op nemen met: jacqueline@company.info of per telefoon +31 (0)20 2400 400.

Update

Er is inmiddels een update beschikbaar waar u een licentiekey voor nodig heeft om de functionaliteit te kunnen blijven gebruiken in de laatste versie van uw Exact omgeving (263). Indien u het onderhoudscontract ondertekent retourneert, ontvangt u van Axians een licentiekey en de nieuwe software set van de bouwsteen, die geïnstalleerd kan worden door u of uw Exact partner.

Ingangsdatum Onderhoudscontract

Het onderhoudscontract zal voor u ingaan per 1 januari 2020. Het bedrag wordt jaarlijks gefactureerd.

Vragen?

Voor vragen omtrent deze wijziging kunt u zich richten tot Nanda Koenders op e-mailadres nanda.koenders@axians.com.