Ga jij TVM of de TVM Suite gebruiken? Lees dan dit bericht!

Binnenkort vind de commerciële livegang plaats van de nieuwe en geupdate TVM 10 en TVM Suite. Ga jij de TVM 10 oplossing of de nieuwe TVM Suite gebruiken? Dan is het belangrijk dat je rekening houdt met het volgende.

In zowel de nieuwe TVM 10 én de TVM Suite zitten vele nieuwe en mooie functionaliteiten waarmee jij het bedrijf van jouw klanten naar het volgende niveau tilt. Deze functionaliteiten zijn uitgebreid en divers. De kans is daarom groot dat je veel vragen hebt en niet alle functionaliteiten optimaal kunt benutten.

Om deze reden is besloten om de update trainingen voor zowel TVM 10 en Flexibele Webservices verplicht te maken. Concreet betekent dit:

  • TVM 10 = TVM 10 update training verplicht
  • TVM SUITE = TVM 10 update training én Flexibele Webservices training verplicht

Voor de TVM 10 update training staan op deze website onder het tabblad ‘trainingen’ diverse datums waar je je voor kunt inschrijven. De Flexibele Webservices update training vraag je aan via een mail naar info@eddon.nl.

Heb je vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen met Eddon partnermanager Richard Jungbeker (het zelfde mailadres). Hij helpt je graag verder.

 

Met vriendelijke groet,

Team Eddon